ساعی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران:
نیمی از بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش هیچ سازمان یا نهاد دولتی نیستند / سطح زندگی بانوان باید تقویت شود
زهرا ساعی مدیر کل امور بانوان استانداری تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به لزوم داشتن یک برنامه مدون و منسجم برای بانوان اظهار کرد:‌ با توجه به رشد جمعیت و وجود مشکلات و مسائل اقتصادی و فرهنگی بانوان در سال‌های اخیر داشتن یک برنامه مدون و منسجم در کل کشور که تمام بانوان را تحت پوشش قرار می‌دهد ضرورت دارد.

وی در ادامه افزود:‌در راستای پیگیری مشکلات اقتصادی فرهنگی بانوان طرحی در حال اجرا است که تهیه بانک اطلاعاتی سرپرست خانوار، شناسایی کارآفرینان موفق، شناسایی سازمان‌های مردم نهاد، بحث آموزش و توانمند سازی شغلی و اقتصادی و روانشناختی بانوان در این طرح مورد بررسی قرار می‌گیرد که شهرستان شهر ری به عنوان پایلوت طرح مدنظر است.

مدیر کل امور بانوان استانداری تهران تاکید کرد:‌هدف از اجرای این طرح بالا بردن سطح زندگی و اعتماد به نفس در بانوان و تقویت خود اتکایی در آنان بوده که در نهایت با حفظ امنیت‌های شغلی و بحث تولیدات و عرضه محصولات این بانوان به یک پایداری شغلی برسند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در سطح استان و کشور نیمی از بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش هیچ سازمان یا نهاد دولتی  و یا غیر دولتی نیستند، گفت: مسئله تحت پوشش قرار دادن بانوان سرپرست خانوار باید با توجه و تامل بیشتر مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان در یک فرآیند تعریف شده از جمله مرتب بودن بحث آموزش‌ها، امنیت شغلی، عرضه و شناسایی محصولات و بازاریابی و از همه مهمتر توانمند سازی روانی این بانوان در جهت بالا بردن سطح زندگی آنان به یک برنامه منسجم رسید.

ساعی در پایان تصریح کرد: ‌نمایشگاهی با عنوان سبک و کار از تاریخ   2 تا 11بهمن ماه که جامعه هدف آن زنان سرپرست خانوار هستند در شهرستان شهر ری و در فرهنگسرای ولاء برگزار  خواهد شد.

انتهای پیام/