با همكاري فدراسيون كاراته و بسيج وزارتخانهها و ادارات پنجمين دوره مسابقات كاراته پيشكسوتان 17 بهمن ماه در تهران برگزار ميشود.

به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ شاهرخ قباديان(شادي) مسئول كميته پيشكسوتان در همين ارتباط به سايت فدراسيون كاراته گفت: پنجمين دوره رقابتهاي پيشكسوتان در 3 وزن كوميته و در 4 رده سني كاتاي انفرادي در سالن شهيد افراسيابي برگزار ميشود.
وي افزود: كاتاي انفرادي در 4 رده سني 35 تا 40 سال، 40 تا 45 سال، 45 تا 50 سال و 50 سال به بالا و كوميته انفرادي در اوزان 70-، 80- و 80+ كيلوگرم انجام خواهد شد.
قباديان با اشاره به اينكه يك كيلوگرم ارفاق وزني براي اين مسابقات در نظر گرفته شده است، گفت: ثبت نام و وزن كشي صبح روز مسابقه انجام ميشود و افرادي كه كمربند مشكي دان 2 به بالا دارند ميتوانند در اين رقابتها شركت كنند.
انتهای پیام/