سیستان و بلوچستان؛
‌اجرای طرح مشاور سلامت‌نگر در مدارس سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان.، شیرازی افزود: : این طرح یک برنامه عملیاتی پیشگیرانه سطح اول در مدارسی بوده که به منظور بهره‌مندی تمامی دانش‌آموزان از خدمات راهنمایی و مشاوره طراحی شده است.

وی ادامه داد: در رویکرد سلامتنگر، دیگر مشاور منتظر مراجعه یا معرفی دانش‌آموز مشکل‌دار نیست تا به آنها خدمات مشاوره‌ای ارائه دهد بلکه باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی و فعالیت کند تا همه دانش‌آموزان از خدمات راهنمایی و مشاوره‌ای او بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به موضوعاتی که در این طرح به دانش‌آموزان ارائه می‌شود خاطرنشان کرد: در راستای این طرح موضوعاتی مانند اعتماد به نفس، تقویت نگرش مثبت، روش‌های مطالعه مهارت‌های حل مسئله، مهارت‌های تصمیم‌گیری و سایر مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان مدارس استان آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام/ا