بانگ در هفته‌ای که گذشت/
سودهای بزرگ بانکی عامل ورشکستگی/ ساماندهی صندوق‌های خانوادگی و اداری
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ بانک در هفته‌ی گذشته به شرح زیر  است:

مجوز بانک مرکزی به معنای کنترل کامل است
ندیمی گفت: مجوز بانک مرکزی به معنای کنترل کامل است و علاوه بر این سپرده گذاری و ذخیره هم به معنی این است که اگر بانک بخشی از سرمایه خود را به بانک مرکزی دهد برای روزهایی است با مشکل رو برو می‌شود.



کارشناس اقتصادی گفت: توجه به این نکته ضروری است که برای مقابله با برخی از این موسسات و بانک‌ها باید عزم جدی وجود داشته باشد زیرا اگر ساماندهی شود وضعیت تولید و اقتصاد کشور بهبود خواهد یافت.
 

کاهش سود بانکی مثبت نیست/ ارز ناشی از صادرات بخش خصوصی نباید به سیستم بانکی وارد شود  
رئیس سابق شورای رقابت گفت: سود بانکی که به سپرده‌ها تعلق می‌گیرد کمتر از نرخ تورم است و بانک‌های ما سود منفی به سپرده‌گذاران می‌دهند.




رسیدگی بانک مرکزی پیش از انحلال/ مردم نگران سپرده‌گذاری در بانک‌های دارای مجوز نباشند  
طیب نیا گفت: یکی از سوالاتی که با آن مواجه هستیم این است که در کشوری که راه‌اندازی یک کسب و کار کوچک نیاز به مجوز دارد، چگونه امکان فعالیت موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز با شعبات متعدد در کشور وجود دارد(؟!)
 

صندوق‌های خانوادگی و اداری ساماندهی می‌شود  
لله‌گانی گفت: ما سعی کردیم با برنامه ریزی و ایجاد زمینه‌های لازم، صندوق‌های خانوادگی و اداری را ساماندهی کنیم و از طرفی با پرداخت تسهیلات و تشویق آن‌ها زمینه‌ی ایجاد اینگونه صندوق‌ها را افزایش دهیم.

انتهای پیام/