آلاینده‌ها از جذب این ویتامین به بدن افراد جلوگیری می‌کنند
حسن امیدواری متخصص ارتوپد‌ در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: راشیتیسم‌ یک بیماری استخوانی در کودکان که موجب ضعیف شدن استخوان و شکل گیری‌ پاهای پرانتزی و تغییر شکل در اندام‌ها می‌شود،‌در واقع مهم ترین عامل ایجاد پاهای پرانتزی کمبود ویتامین D در بدن کودکان است.

وی افزود: افزایش تعریق، اسهال، منحنی شدن استخوان‌های پا از عوامل ایجاد نرمی استخوان در کودکان است. قرار گرفتن در معرض نورخورشید طی10 الی 15 دقیقه در هفته میزان کافی ویتامین d را به بدن افراد می رساند، افراد سعی کنند در هفته یک عدد مکمل ویتامین d مصرف کنند چرا که آلاینده‌های برخی شهرها مانند تهران و اصفهان از جذب ویتامین d به بدن افراد جلوگیری می‌کند.

وی اذعان داشت: مصرف روزانه دو لیوان شیر نیاز بدن همه کودکان است و مصرف مکمل برای کودکانی که از شیر مادر استفاده نمی‌کنند الزامی است.



انتهای پیام/