کرمان؛
نارنگی اولارندو تانجلو جیرفت به زودی به بازار می آید

سیدیعقوب موسوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان گفت:در آینده بسیار نزدیک پس از معرفی این محصول که بسیار بازارپسند وشیرین است، قطعاً قیمت آن بیش از سایر ارقام نارنگی می‎شود.

موسوی افزود: این منطقه یکی از مراکز اصلی تولید مرکبات در کشوربه  شمار می رود به گونه ای که حدوداً تمام انواع مرکبات در آن کاشت و برداشت میشود.

وی بیان داشت: از مجموع 34 هزار هکتار سطح زیر کشت مرکبات در منطقه جنوب کرمان بیش از 520 هزار تن انواع نارنگی، پرتقال،گریپفروت و لیموشیرین در سال جاری آماده برداشت است.

موسوی تصریح کرد: بازارهای مصرف مرکبات منطقه استان های تهران، هرمزگان ، غرب وشمال غرب کشور است وهمچنین بخش زیادی از محصول به کشورهای حاشیه حاشیه خلیج فارس از جمله عمان ارسال می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در سال جاری میزان ارزش افزوده تولید مرکبات برداشت شده در منطقه جنوب کرمان بیش از یک هزار و 40 میلیارد تومان برآورد می شود.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری بین پنج تا هفت درصد افزایش تولید مرکبات داریم، افزود: اما در برخی مناطق نیز به دلیل سرما با کاهش عملکرد محصول مواجه شدیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در فصل برداشت برای بیش از 70 هزار نفر کارگر به صورت مستقیم و 10 هزار نفر به صورت غیرمستقیم در منطقه اشتغالزایی می‎شود.

انتهای پیام/ش