میوه های پوست نازک بهترند یا پوست کلفت؟
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،به نقل از شبکه خبر، نسرین یادگاری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت : مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی رایج است و این امر، آسیب‌هایی را به میوه وارد می‌کند که  با مصرف آن، سموم وارد بدن ‌شده و به مرور زمان، تأثیر خود را در بدن گذاشته و زمینه ساز بروز  بیماری‌ها می‌ شود.

 

وی خوردن میوه‌هایی چون موز، پرتقال پوست کلفت و نارگیل را توصیه کرد و گفت: لازم است برای مصرف خیار، حتما پوست آن گرفته شود.

 

یادگاری، همچنین درباره سبزی ها گفت: با توجه به اینکه سبزی ها پوششی ندارند، لازم است آنها را با دقت کامل بشوئیم و پوست کدو را نیز حتما بگیریم.