عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر داد
ضرورت توجه بیشتر به بسته‌های بهداشتی در گام‌های بعدی طرح تحول/ کنترل بیماری‌های غیر واگیر نیازمند آموزش بهداشت است
عبدالرحمان رستمیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه پرداختن به مشکلات حوزه درمان از اولویت بیشتری برخوردار بود به آنها سریعا رسیدگی شد و حتی می‌توان گفت رضایت نسبی در این بخش هم خوب بود  اما با توجه به روی زمین ماندن مسائل بهداشتی باید هر چه سریعتر  زمان معینی در مراحل بعدی طرح تحول سلامت به جهت باز کردن بسته‌های بهداشتی در نظر گرفته شود.

وی گفت: اگر چه عنوان شد گام نخست در طرح تحول در حوزه درمان گام دوم در حوزه بهداشت و گام سوم نیز افزایش تعرفه‌ها بود به جهت جلوگیری از پیشگیری اما گام دوم با قوت برداشته نشد و عملا مسائل بهداشتی که می تواند نقش بسزایی در کاهش هزینه‌های درمانی داشته باشند هنوز بلاتکلیف است.

وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده نیز از جمله طرح‌های موثر در حوزه سلامت است اما هنوز به آن جدی پرداخته نشده، خاطر نشان کرد: بخش عمده‌ای از بیماری‌های واگیر دار و غیر واگیر دار با بهبود روش های زندگی و توسعه بهداشت قابل پیشگیری است لذا باید با جدیت بیشتری مباحث بهداشتی از سوی مسئولین دنبال گردد.

انتهای پیام/