فغانی تبرئه، نیشیمورا 6 ماه محروم می‌شود
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از العریبه، بازی فینال تیم‌های الهلال عربستان و سیدنی وسترن استرالیا دیدار رفت توسط علیرضا فغانی از ایران و دیدار برگشت توسط نیشیمورا از ژاپن قضاوت شد.

نماینده استرالیایی توانست در هر 2 دیدار رفت و برگشت با حساب یک بر صفر به پیروزی دست یابد و قهرمان امسال این رقابت‌ها شود. سران باشگاه الهلال شکایتی علیه هر 2 داور تقدیم کنفدراسیون فوتبال آسیا کرده و قضاوت آنان را پراشتباه دانست.

کمیته تحقیقات کنفدراسیون فوتبال، آسیا پس از بررسی شکایت باشگاه عربستان اعلام کرد در دیدار برگشت، قضاوت نیشیمورای افتضاح بود او می‌توانست 3 بار به سود الهلال پنالتی بگیرد اما چشم خود را به روی خطاهای بازیکنان سیدنی بست وی به دلیل همین عملکرد ضعیف 6 ماه از قضاوت محروم خواهد شد.

اما قضاوت دیدار رفت که بر عهده علیرضا فغانی بود بدون اشکال برگزار شد و نمی‌توان ایرادی از قضاوت داور ایرانی گرفت.

انتهای پیام/