سیستان وبلوچستان؛
بخاری‌بدون دودکش ممکن است مرگ آور باشد
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، طباطبایی افزود: علائمی مانند سردرد، آبریزش بینی و چشم، تنگی نفس و سرفه و خشونت صدا از علائم مسمومیت با گاز منوکسید کربن است.

وی ادامه داد: استنشاق طولانی مدت این گاز سمی و بی بو باعث کاهش سطح هوشیاری و در نهایت اغماء و مرگ می شود.

طباطبایی به کسانی که از بخاری های نفتی و گازی دودکش دار استفاده می کنند نیز گفت: سرد بودن لوله بخاری در زمان روشن بودن آن و نیز شعله قرمز نشانه انتشار گاز مونوکسید کربن در فضاست و در صورت مواجه شدن با چنین شرایطی ضمن تصحیح شعله بخاری باید برای دقایقی در و پنجره ها را باز گذاشت.

وی همچنین گفت: به هنگام مواجهه با فردی که دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شده است تمام درها را باز کنید و فرد مسموم را در معرض هوای آزاد قرار دهید و بلافاصله با مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی تماس بگیرید.

انتهاي پيام/ز