13 میلیون و 764 هزار قطعه طیور گوشتی در نیمه نخست امسال در کشتارگاههای صنعتی طیور تحت نظارت بهداشتی و شرعی ذبح شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت : مدیرکل دامپزشکی گیلان استحصال گوشت مرغ در کشتارگاههای استان را در
این مدت 24 هزار و 494 تن و میزان ضبط
فرآورده های غیر قابل مصرف را257 تن اعلام کرد.
سهراب عاقبتی استان گیلان را یکی از قطب
های مهم تولید مرغ گوشتی در کشور اعلام کرد و افزود: میزان تولید روزانه این استان 200 تا 220 تن
بوده که حدود 30 درصد آن به استانهای همجوار صادر می شود .
درحال حاضر7 واحد کشتارگاه صنعتی طیور با
ظرفیت 18هزار قطعه در هر ساعت در استان
فعالیت می کند.
انتهای پیام/ا