کرمانشاه؛
چرا باید ماهی بخوریم؟
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،فرزاد بابایی، با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور نسبت به میانگین جهانی، گفت: باید با برنامه‌ریزی مناسب فرهنگ مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی در جامعه نهادینه شود.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی افزود: با برنامه‌ریزی مناسب در راستای آگاهی دهی به افراد می‌توان فرهنگ مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های آبزی را در جامعه نهادینه کرد و آن را به رقم‌های جهانی نزدیک کرد.

وی مصرف ماهی را در دستیابی به سلامتی اثرگذار ارزیابی کرد و افزود: کارشناسان و صاحبنظران مصرف دو بار در هفته ماهی را به همه افراد توصیه می‌کنند و آن را تضمین کننده سلامت افراد می‌دانند.

وی افزود: مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی به علت کاهش میزان چربی‌های اشباع و کلسترول نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به فشارخون، چربی خون، دیابت و ... دارد.

بابایی ماهی را سرشار از اسیدهای چرب امگا سه دانست و گفت: این اسیدهای چرب در واقع پیش‌ساز مواد مفیدی هستند که از التهابات داخل عروق که منشاء بیماری‌های قلبی هستند، جلوگیری می‌کنند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی ماهی را حاوی مقادیری ید، کلسیم و پتاسیم دانست و مصرف آن را به لحاظ برخورداری از اینگونه مواد توصیه کرد.

انتهای پیام /م