این خوراکی را هرگز به بیماران سرطانی تعارف نکنید
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان با مطالعه برروی بیماران سرطانی و رژیم غذایی آن‌ها دریافته‌اند مصرف برخی خوراکی‌ها بویژه خوراکی‌های شیرین مانند انواع کیک‌ها، شیرینی‌ها، نوشابه‌های گازدار و خوراکی‌هایی از این دست می‌تواند بشدت بر سلامت بیمار سرطانی اثر منفی بگزارد. 

گفنتنی است، کار‌شناسان اعتقاد دارند مصرف خوراکی‌های شیرین بویژه در دوران شیمی درمانی می‌تواند سبب کندی در روند درمان و تغذیه سلول‌های سرطانی شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کار‌شناسان اعتقاد دارند خوردن خوراکی‌های شیرین به میزان زیاد علاوه بر تغذیه سلول‌های سرطانی باعث افزایش وزن غیر عادی بیمار و افزایش خطر ریسک بازگشت سرطان نیز می‌شود. 

کار‌شناسان به بیماران سرطانی توصیه می‌کنند در دوران شیمی درمانی از میوه و سبزیجات تازه و مواد خوراکی طبیعی استفاده کنند.


انتهای پیام/