رودهن/
تغییر کاربری باغات رودهن زیر ذره بین نظارت شورای اسلامی

علی رضا شرقی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن در مورد وضعیت شهر رودهن با تاکید بر اینکه اراضی کشاورزی جزء منابع ملی است ، گفت :تغییر کاربری در آنها بدون رعایت مر قانون و سیاست های تعریف شده تخلف محسوب می شود .

وی در ادامه این مطلب اضافه کرد گفت : جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی و باغات در رودهن با هدف ارزشی حفظ فضا و سرانه های فضای سبز صورت می گیرد .

عضو شورای اسلامی شهر رودهن با تاکید بر اینکه کمیسیون ماده هفت شورا در راستای حراست از محیط زیست در این منطقه قدم برداشته است ، تصریح کرد : ساخت و ساز های غیر قانونی در باغات و زمین های کشاورزی حیات محیط زیست را به خطر می اندازد .

شرقی در خاتمه با بیان این مطلب که باغات جزء هویت شهر رودهن است ،اظهارداشت : تغییر کاربری در باغات بدون مجوز شورای اسلامی شهر به عنوان مانعی بر سر راه سرانه فضای سبز منطقه جرم است .


کمیسیون ماده پنج استانداری صادرکننده مجوز نهایی تغییرکاربری اراضی کشاورزی رودهن

عضو شورای اسلامی شهر رودهن  همچنین گفت: کمیسیون ماده پنج استانداری صادرکننده مجوز نهایی تغییرکاربری اراضی کشاورزی و باغات رودهن را صادر می کند .

علی رضا شرقی در مورد وضعیت شهر رودهن با تاکید بر اینکه حراست و حفاظت از محیط زیست یک وظیفه ملی است ، گفت : بخشنامه ای با هماهنگی نماینده فرمانداری و جهاد کشاورزی و شورای اسلامی در کمیسیون ماده هفت شورای اسلامی رودهن جهت صدور مجوز ساخت و ساز در زمین های کشاورزی تنظیم شده است .

عضو شورای اسلامی شهر رودهن در ادامه این مطلب تصریح کرد : ساخت و ساز در زمین های بالای 500 متر که کاربری باغ و کشاورزی دارند به ازای هر 20 متر باید یک اصله درخت غرس شود در غیر اینصورت مجوزی برای افراد متقاضی صادر نخواهد شد .

شرقی با تاکید بر اینکه کمیسیون ماده پنج استانداری در حوزه ساخت و ساز در محدوده اراضی کشاورزی و باغات دستور و حکم نهایی را صادر می کند ، اضافه کرد : نقشه های اراضی افراد متقاضی جهت دریافت مجوز به استانداری تهران ارسال می شود .

عضو کمیسیون ماده هفت شورای اسلامی شهر رودهن با اشاره به سیستم صدور جریمه برای متخلفین در حوزه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی و تغییر ساختار باغات به مناطق مسکونی ابراز داشت : قطع هر یک اصله درخت جرایم سنگینی به همراه دارد .