زیدان: هرگز سوارز را نمی‌خواستم
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از یورو اسپرت، باشگاه بارسلونا تابستان امسال با پرداخت مبلغ 75 میلیون پوند لوییس سوارز را از لیورپول به کاتا لان منتقل کرد. سوارز 4 ماه مدت محرومیت خود را پشت سرگذاشته می‌تواند در دیدار روز شنبه در سانتیاگو برنامه‌بئو به مصافر رئال مادرید برود.

زین ‌الدین زیدان اسطوره‌ فوتبال فرانسه که حالا سمت مربیگری در رئال مادرید را دارد در آستانه این بازی گفت: ما هیچوقت خواستار به خدمت گرفتن سوارز نبودیم زیرا به او احتیاجی نداشتیم همیشه اخباری از ارتباط بازیکنان بزرگ با باشگاه رئال به گوش می رسد اما حداقل در مورد سوارز ما تماسی با لیورپول نداشتیم.

او بازیکنی نبود که احساس به حضورش در تیم نیاز داریم. رئال مادرید تابستان امسال برای خرید تونی کروس از بایرن مونیخ و خامس رودریگز از موناکو سرمایه‌گذاری کلان کرد.

انتهای پیام/