10میلیون تومان بن عطر سیب به اعضای شورا برای کمک به هیئت‌ها
به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران حبیب کاشانی یکی از اعضای شورای شهر در ادامه جلسه گفت: خدا را شکر می‌کنیم که بین دخیلی وجود ندارد و هیچ کدام بحث شخصی با یکدیگر نداریم و همچنین رحلت آیت الله مهدی کنی را تسلیت عرض می‌کنم.
 
وی افزود: از شورای دور دوم، نمایشگاه عطر سیب با هدف کمک به هییت‌ها و حسینیه ها و مساجد با صرف هزینه سه میلیارد تومانی برپا شد که در این بین به هر هیت 150تا 200 هزار تومان کمک شده است.
 
کاشانی بیان کرد:‌ احتمالا منظور آقای سرخو از 1.5میلیون، ریال بوده من از سال 82تا 92 به عنوان نماینده هیئت‌های مذهبی انتخاب شدم و به هیئت‌های بزرگ کمک مالی رساندم.
 
این عضو شورا اظهار داشت:‌سال گذشته به من 75میلیون تومان داده شد که بین هیئت‌های بزرگ تقسیم کردم.
 
وی تصریح کرد:‌ در سال 93 به 31نفر از اعضای شورا 10میلیون تومان بن عطر سیب داده شد که به هیئت‌ها به صورت مساوی تقسیم کنند و سمت من به هم به عنوان نماینده هیئت‌های مذهبی گرفته شده است.

انتهای پیام/