از هر 100 نفر یک نفر به آلرژی غذایی مبتلا می‌شود
ابراهیم رزم پا متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بدترین واکنش بدن انسان به آلرژی موسوم به شوک( آنافیلاکسی) می تواند باعث توقف تنفس و کاهش فشار خون شود.

البته باید توجه داشت، لکه از هر 100 نفر حداقل یک نفر به برخی از غذاهای اصلی حساسیت دارد، از این رو در صورت ابتلا به آلرژی باید نوع غذاهای مصرف شده مورد کنترل دقیق قرار گیرد تا از طریق عدم مصرف مقطعی هر کدام مواد غذایی حساسیت زا مشخص شود.

وی افزود: ماهی، میگو، شیر، تخم مرغ از مواد غذایی حساسیت زا هستند.

همچنین آبریزش بینی، تولید اشک، گرفتگی بینی و خارش پوست از علائم حساسیت به مواد غذایی محسوب می‌شوند، در واقع آنافیلاکسی بدترین آلرژی است، اما  آلرژی به پاره ای از مواد غذایی نظیر بادام زمینی و آبزیان گفته می‌شود که بهترین راه حل کنترل مصرف نکردن غذاهای آلرژی زا است.

انتهای پیام/