دو بازیکن پرسپولیس که به دلیل مسائل انضباطی از این تیم کنار گذاشته شده بودند امروز پا به پای سایر پرسپولیسیها به تمرین پرداختند.

به گزارش
گروه ورزش باشگاه خبرنگاران؛ تمرین امروز صبح پرسپولیسیها در جزیره کیش و در سالن بدنسازی المپیک این جزیره برگزار شد که این تمرین زیرنظر حمید درخشان سرمربی پرسپولیس انجام شد که شب گذشته راهی کیش شده بود.
بازیکنان پرسپولیس دقایقی دور زمین شماره 2 المپیک کیش دویدند و سپس راهی سالن وزنه شدند. حرکات کششی و کار با وزنه از تمریناتی بود که امروز سرخپوشان انجام دادند. همچنین کار با موانع یکی دیگر از تمرینات امروز پرسپولیسیها بود.
در این تمرین رضا حقیقی و میثم حسینی هم حضور داشتند و پا به پای سایر پرسپولیسیها تمرین کردند.
قرار است حضور در ساحل خلیجفارس برنامه تفریحی امروز پرسپولیسیها پیش از تمرین عصر باشد تا با این کار بازیکنان کمی ریکاوری کرده و خستگی تمرین را از تن بیرون کنند.
گفتنی است، تمرین امروز عصر پرسپولیسیها در زمین شماره 2 المپیک کیش برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/