سنندج؛
مقدمات ایجاد منطقه آزاد تجاری مریوان فراهم شده است
به گزارش باشگاه خبرنگاران سنندج وبه نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان گفت: یکی از راه‌کارهای دولت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم در کردستان راه‌اندازی مناطق آزاد تجاری است که مقدمات آن در مریوان آماده شده است.

وی گفت: قرار است تیمی کارشناسی از طرف مشاور ویژه رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد در روزهای آینده وضعیت زیرساخت‌های شهرستان مریوان برای راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری را بررسی کنند.فرماندار مریوان افزود: محل این زمین به منظور جلوگیری از رانت‌خواری‌های احتمالی تا زمان تأیید تیم کارشناسی اعزامی از تهران اعلام نخواهد شد.

.فلاحی گفت: برای تأمین آب و برق و سایر نیازمندی‌ها از قبیل فیبرنوری در منطقه آزاد تجاری مریوان هیچ مشکلی وجود ندارد و دولت آماده است در صورت وجود هر مشکلی در کمترین زمان ممکن آن را برطرف کند.وی خاطر نشان کرد: راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری در شهرستان مریوان در ایجاد اشتغال پایدار در این شهرستان نقشی مهم دارد و امیدواریم در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان کردستان راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری مریوان به صورت رسمی اعلام شود.

انتهای پیام/ا