اجرای نمایش "خانهی خورشید" نوشته و کار شهرام کرمی که دو روز گذشته به دلیل کسالت پرستو گلستانی بازیگر این نمایش روی صحنه نرفت از سرگرفته شد.

به گزارشحوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران؛ این نمایش که از 16 شهریور در مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (پارک لاله) روی صحنه است از روز سه شنبه اجرای خود در این مرکز را از سر گفت. مریم آشوری تا بازگشت و رفع کسالت پرستو گلستانی در این نمایش حضور خواهد داشت.
بنابراین گزارش؛ نمایش خانهی خورشید نوشته و کار شهرام کرمی و باحضور آرش نوذری، سید علیرضا دری، مینووش رحیمیان، مریم آشوری، روژان کردنژاد، روحالله زندی تا پایان مهر هر روز در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودک و نوجوان بوستان لاله و در ساعت 18 اجرا خواهد شد.
گفتنی است؛ این نمایش که تولید مرکز تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری است به عنوان جدیدترین نمایش گروه تئاتر شایا با آهنگسازی سیاوش لطفی ،طراحی صحنه امیرحسین دوانی و طراحی لباس روشنک کریمی روی صحنه است و با استقبال تماشاگران و مخاطبان کودک و نوجوان نیز روبرو شده است.
انتهای پیام/