عضو هيات علمي موسسه تحقيقات برنج با بيان اينکه ظرفيت توليد برنج داخلي 2/2 ميليون تن تا دو ميليون 400 هزار تن در سال است ، گفت : امسال با توجه به شرايط آب و هوايي مناسب ميزان توليد به دو ميليون و 400 هزار تن بالغ مي رسد.

به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران غلامرضا خانکشي پور افزود : با توجه به مصرف دو ميليون و 800 هزار تن امسال حداکثر بايد 400 هزار تن برنج وارد شود.
وي گفت: شاليزارهاي استان هاي شمالي افزايش سطح ندارد و با افزايش عملکرد در واحد سطح مي توانيم به نياز بيشتري پاسخ دهيم.
عضو هيات علمي موسسه تحقيقات برنج گفت : براي توليد حداکثري در بخش برنج نياز داريم طرح ويژه اي مانند گندم تهيه و مجري ويژه اي تعيين شود تا اين محصول يک متولي داشته باشد.
خانکشيپور گفت : اگر براي محصولات داخلي برندهاي خوبي تعريف کنيم ، برنج ايراني با عطر و طعم خوبي که دارد مي تواند با برنج هاي خارجي به خوبي رقابت کند و بازار صادراتي خوبي هم داشته باشد.
انتهای پیام/