کد خبر: ۴۹۸۹۸۲۶
تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۳
سیانان خبر داد؛
نیروهای امنیتی آمریکا به حالت آمادهباش درآمدهاند
شبکه سیانان به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داده است که پس از حملات هوایی آمریکا به مواضع تروریستها، وزارت امنیت داخلی این کشور به نیروهای امنیتی و پلیس اعلام کرده است که در حالت آماده باش باشند.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه آمریکایی سیانان، یک مقام آمریکایی گفت وزارت امنیت داخلی آمریکا به نیروهای امنیتی و پلیس این کشور نسبت به وقوع حملات انفرادی افراطگرایان در خاک آمریکا پس از اقدام نظامی این کشور در سوریه هشدار داده است.
بر اساس این گزارش، در این ابلاغیه از نیروهای امنیتی خواسته است نسبت به اقدامات خرابکارانه احتمالی آماده باشند.
ارتش آمریکا روز سهشنبه برای اولین بار مواضع چند گروه تروریستی در سوریه را هدف قرار داد.
در همین حال سیانان به نقل از یک مقام امنیتی مدعی شده است که سرویسهای اطلاعاتی آمریکا هفته گذشته یک اقدام تروریستی قریبالوقوع را شناسایی و از آن جلوگیری به عمل آوردهاند.
انتهای پیام/