ادعای عجیب دین محمدی نسبت به درگیری بین دو تیم امید پرسپولیس و استقلال:
درگیری فیزیکی امید سرخابی‌ها شایعه ای بیش نیست!
سیروس دین محمدی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران بحث کتک کاری و دعوای مفصل بین دو تیم امید پرسپولیس و استقلال کذب است چرا که وجود ماموران در استادیوم چنین اجازه‌ای را به این دو تیم نداد وفقط درگیری کوچکی بین دو تیم انجام گرفت که در آخر با صلح و دوستی پایان یافت.

وی در ادامه بیان کرد: زمانی که ماموران در استادیومها حاضر هستند پس مطمئنا هیچ وقت این اتفاقات در بازی ایجاد نمی‌شود و درگیری بین دو تیم تنها به علت استاندارد نبودن و شرایط نامناسب استادیوم بوده است چرا که اصلا مکان مناسبی برای بازی نبود.

وی درباره اینکه چرا تیم‌های امید حاشیه دار هستند بیان کرد: بهتر است توجه بیشتری به تیم های امید در فوتبالمان کشورمان داشته باشیم و امکانات مورد نیاز آنها را برطرف کنیم تا راحت‌تر بدانیم این تیم ها را کنترل و نظارت دقیق بر روی آنها داشته باشیم.

انتهای پیام/