تبریز/
تولید و پرورش قارچ دکمه ای خوراکی در دانشگاه آزادتبریز

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، به همت دکتر رضایی رئيس اين دانشگاه، تولید و پرورش قارچ دکمه ای خوراکی در محل ایستگاه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی به بهره برداری رسید.

دکتر ابراهیم خلیل وند بهروزیار عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات مجری اين طرح گفت: در حال حاضر ظرفیت تناژی این سالن 5 تن کمپوست برای یک دوره 2 ماهه است که در صورت تجهیز کامل تا 10 تن کمپوست قابل افزایش می باشد.

این طرح در راستای طرح های درآمد زایی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامي تبريز بوده و اولین طرحی است که مورد بهره برداری رسیده است.
 
انتهای پیام/ش/ن