تشکری هاشمی اعلام کرد؛
500میلیون دلار صرفه جویی ارزی با اجرای طرح بهینه سازی مصرف سوخت شهرداری تهران/طرح به شورای اقتصاد رفته است
  به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران سیدجعفر تشکری هاشمی  درباره موضوعات مطروحه در جلسات مشترک با وزارت نفت گفت: شهرداری تهران با ارجاع طرحی به وزارت نفت مدلی ارایه داده است که براساس آن در مصرف سوخت صرفه جویی قابل ملاحظه ای صورت می گیرد و این طرح موجب بهینه سازی مصرف سوخت در خودروها می شود.

تشکری هاشمی گفت: پیشنهادات شهرداری تهران از سوی معاونت حمل و نقل شهرداری به وزیر نفت ارایه شد و مورد توافق قرارگرفت. به طوری که در بررسی های کارشناسی اعلام شد، با بکارگیری این مدل بیش از 500 میلیون دلار صرفه جویی ارزی اتفاق می افتد.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: طبق بند ق تبصره 2 قانون بودجه 93 مدل ارجاع شده در بهینه سازی سوخت به شورای اقتصاد ارایه شده است و این شورا تصمیم گیرنده نهایی دراین رابطه می باشد .



انتهای پیام /