احتمال بروز سرطان با مصرف برخی "قرص‌های امگا 3"
مجید حسن قمی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امگا 3 اسیدهای چرب ضروری مثل اسید آمینه‌های ضروری هستند که بدن توانایی ساخت آنها را ندارد.

وی افزود: امگا 3 که حاوی اسیدهای چرب ضروری است روی دیوار سلولی نقش بسزایی دارند زمانی که مقدار اسید چرب زیاد شود دیواره سلولی حالت ارتجاعی بیشتری دارد و اوضاع سلولی بهتر می باشد و رفت آمد سلولی بهتر می‌شود.

حسن قمی اذعان داشت: نکته قابل توجه این است که مصرف بیش از حد هر ماده‌ای ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد در مورد امگا 3 چون از منابع دریایی استخراج می‌شود و غذاهای دریایی منبع بسیار خوب آن است وجود ترکیبات جیوه‌ای ممکن است موجب سرطان زایی شود بنابراین باید از نوع برند قرص‌های آن هم اطمینان کامل داشت.

این متخصص تغذیه در پایان گفت: وجود امگا 3 در غذا و مصرف آن تاثیرات بسیار خوبی بر روی سلامتی از جمله کم کردن احتمال وقوع بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

انتهای پیام/