کرمانشاه/
محصولات لبني توليدي استان کرمانشاه هيچگونه آلودگي ندارند

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛دکتر قباد محمدي از نمونه برداري و آزمايش تمامي محصولات توليدي در کارخانجات لبني استان کرمانشاه در کارخانه و بازار خبر داد و گفت: در آزمايشگاه هاي معاونت غذا و داروي استان کليه محصولات آناليز گرديد و بر مبناي آزمايشات صورت گرفته ميزان و نوع انواع چربي ها شناسايي و اندازه گيري شد. خوشبختانه کارخانجات ما هيچکدام تخلفي در خصوص استفاده از روغن پالم نداشتند.

وي افزود: روغن پالم نوعي روغن گياهي تهيه شده از نخل است که چربي هاي موجود در آن ريسک گرفتگي عروق کرونل را افزايش مي دهد و اگر در لبنيات و يا هر فرآورده اي ديگر اين روغن ها استفاده شود احتمال سکته هاي قلبي و بيماري هاي قلبي عروقي افزايش مي يابد.

وي تصريح کرد البته نظارت ما تنها بر واحدهايي است که در کارخانجات توليد مي شود و در خصوص لبنيات سنتي که در استان و بدون نشان و پروانه بهداشت توليد مي شوند اين اطمينان را نداريم.