نشست تاشیما کوزو با تاج برگزار شد
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران،  تاشیما کوزو نایب رئیس فدراسیون فوتبال ژاپن در نشستی که بعدازظهر امروز با مهدی تاج  برگزار کرد. در رابطه با اطلاعات مالی، حق پخش تلویزیونی، تبلیغات محیطی و درآمد سازمان لیگ فوتبال ژاپن گفت: درآمد سالیانه سازمان لیگ 175 میلیون دلار است که 40 درصد آن حق پخش، 32 درصد اسپانسر است و از منابع دیگری برای درآمد های خود استفاده می کنیم و در نهایت این سازمان لیگ ژاپن است که درآمد ها را جمع آوری و سپس بین باشگاهها تخصیص داده می شود.

تاشیما کوزو در این نشست اعلام کرد که فردا تفاهم نامه‌ای با رئیس فدر اسیون فوتبال ایران امضا خواهم کرد و یک بند به این تفاهم نامه با محتوای همکاری دو جانبه سازمان لیگ فوتبال ایران و جی لیگ ژاپن گنجانده می شود.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال ژاپن گفت: این تفاهم نامه فقط برای بازیهای دوستانه بین تیم‌های ملی نیست و  بند‌های مختلفی در زمینه های فوتبال پایه، اکادمی‌های فوتبال، همکاری متقابل در زمینه‌های آموزشی؛ فوتبال بانوان و سازمان لیگ فوتبال دارد. تاشیما کوزو نایب رئیس فدراسیون فوتبال ژاپن در نشستی که بعدازظهر امروز با مهدی تاج  برگزار کرد.

در رابطه با اطلاعات مالی، حق پخش تلویزیونی، تبلیغات محیطی و درآمد سازمان لیگ فوتبال ژاپن گفت: درآمد سالیانه سازمان لیگ 175 میلیون دلار است که 40 درصد آن حق پخش، 32 درصد اسپانسر است و از منابع دیگری برای درآمد‌های خود استفاده می کنیم و در نهایت این سازمان لیگ ژاپن است که درآمد‌ها را جمع آوری و سپس بین باشگاه‌ها تخصیص داده می شود.

تاشیما کوزو در این نشست اعلام کرد که فردا تفاهم نامه‌ای با رئیس فدر اسیون فوتبال ایران امضا خواهم کرد و یک بند به این تفاهم نامه با محتوای همکاری دو جانبه سازمان لیگ فوتبال ایران و جی لیگ ژاپن گنجانده می شود.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال ژاپن گفت: این تفاهم نامه فقط برای بازی‌های دوستانه بین تیم‌های ملی نیست و  بند‌های مختلفی در زمینه‌های فوتبال پایه، اکادمی‌های فوتبال، همکاری متقابل در زمینه‌های آموزشی؛ فوتبال بانوان و سازمان لیگ فوتبال دارد.

انتهای پیام/