دولت مصمم به ایجاد ارتباط دوسویه و تنگاتنگ با رسانه ها است
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران؛ حجت‌الاسلام دکتر حسن روحانی روز پنج‌شنبه در این دیدار با گرامیداشت یاد شهید صارمی حادثه شهادت وی را بسیار تلخ و ناگوار دانست و گفت: در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شمار زیادی از خبرنگاران به شهادت رسیدند اما شهادت شهید صارمی و همه آنهایی که با این شهید به شهادت رسیدند، بسیار مظلومانه بود.

دکتر روحانی، شهید صارمی و همراهانش را شهدای راه خدمت و وظیفه توصیف کرد و گفت: اینها در حین وظیفه خبرنگاری و سیاسی‌شان در خانه‌ای که خانه جمهوری اسلامی بود، به شهادت رسیدند.

رییس جمهوری تصریح کرد: نوع شهادت شهید صارمی و کسانی که همراه وی بودند، زنگ خطری برای همه بود که تروریسمی که منطقه را تهدید می‌کند، یک وحشی‌گری محض است و امروز هر چه زمان می‌گذرد وحشی‌گری این گروه که متأسفانه داعیه اسلام و جهاد دارند، بیشتر آشکار می‌شود.

دکتر روحانی افزود: این نوع اقدامات تروریستی بخشی از توطئه‌ کسانی است که قصد دارند چهره واقعی اسلام و جهاد را مخدوش و بین مسلمانان تفرقه ایجاد کنند و امروز همان توطئه‌ای که در افغانستان وجود داشت به منطقه از جمله به لبنان، سوریه و عراق سرایت کرده است.

رییس جمهوری گفت: هدف تروریست‌ها تخریب چهره اسلام و جلوگیری از پیشرفت و توسعه جهان اسلام با ایجاد تفرقه و اختلاف است و این هدف چیزی است که حتماً دشمنان اسلام آن را طراحی کرده‌اند و بی‌تردید یکی از مؤثرترین طراحان آن موساد؛ سازمان جاسوسی صهیونیست‌ها است که در پشت پرده تروریست ها را هدایت و کمک می‌کند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: امروز برای همگان روشن شده که شهدای ما از جمله شهید صارمی در چه راهی به شهادت رسیدند و کسانی که آنها را به شهادت رساندند چه شرایطی داشته و به کجا وابسته‌اند.

* خبرنگاری، شغل بسیار شریفی است
رییس جمهوری در بخش دیگری از اظهارات خود با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت این روز گفت: شغل خبرنگاری، شغل بسیار شریفی است و خبرنگارانی که به وظایف حرفه‌ای خود عمل می‌کنند، می‌توانند در جامعه تأثیرگذار باشند.

دکتر روحانی اظهار داشت: خبرنگاران و رسانه‌ها از یک سو می‌توانند اطلاعات صحیح را به جامعه عرضه کرده و باعث آگاهی و تعالی جامعه شوند و همچنین می‌توانند واسطه بسیار خوبی بین جامعه، نظام و دولت باشند.

رییس جمهوری، خبرنگاران و رسانه‌ها را عامل بسیار مؤثری برای پیشگیری از فساد در جامعه دانست و با تأکید بر اینکه باید پدیده شوم فساد را تقبیح کنیم، گفت: فساد موضوعی است که مبارزه دائمی را می‌طلبد و برای مقابله با این معضل، خبرنگاران و رسانه‌ها می‌توانند تأثیر زیادی داشته و در مهار و پیشگیری از آن، مؤثر باشند.

دکتر روحانی گفت: مشکلات اداری و آسیب‌های اجتماعی بسیار زیادی نیز وجود دارد که رسانه‌ها از جمله خبرنگاران می‌توانند با آن مبارزه کرده و آن را مهار کنند.

رییس جمهوری خاطر نشان کرد: امروز کانون خانواده و جامعه با توطئه‌های سازماندهی شده‌ای مواجه است و در پشت بعضی از مفاسد اجتماعی، سازماندهی‌ها و هدایتگری‌هایی وجود دارد که رسانه و خبرنگار می‌تواند در مقابله با آن بسیار مؤثر باشد.

دکتر روحانی تصریح کرد: رسانه‌ها برای ایجاد نشاط در جامعه و پیشگیری از مفاسد و معضلات و آسیب‌های اجتماعی، نقش بسیار مفید و مؤثری دارند.

رییس جمهوری با تأکید بر ارتباط نزدیک دولت با رسانه‌ها، اظهار داشت: دولت علاقمند است ارتباط دو سویه‌ و نزدیکی با رسانه ها و خبرنگاران داشته باشد. به همین دلیل از نقد آنها استقبال می‌کند و در عین حال به آنها توصیه می‌کند که از شرافت و حرفه خود حراست و مراقبت کنند.

دکتر روحانی با اشاره به اقدامات حمایتی دولت از فعالیت‌‌های رسانه‌ها، گفت: دولت قصد دارد لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کند که مجموعه خبرنگاران با انجمن صنفی مرتبط با خود همراه باشند و اگر مشکلی هم وجود داشت از آن طریق نسبت به حل و فصل آن اقدام کنند.

رییس جمهوری افزود: دولت همچنین در زمینه ارائه خدمات و آموزش‌های لازم برای حرفه‌ای کردن خبرنگاران، کاملاً آمادگی دارد.

دکتر روحانی گفت: دولت مصمم است ارتباط بسیار نزدیک و تنگاتنگی با خبرنگاران و رسانه‌هایی که رسالت بزرگی را برعهده دارند، داشته باشد.