در پایان نهمین دوره رقاب‌ های قهرمانی کشور کانوپولوی بانوان؛
تیم تهران قهرمان شد
به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، رقابت‌های قهرمانی کشور کانوپولوی بانوان از صبح امروز با رقابت 5 تیم راه یافته به مرحله نهایی مسابقات ادامه پیدا کرد. در این رقابت‌ها ابتدا کرمانشاه 6 بر 3 از سد اصفهان گذشت و خراسان رضوی 6 بر 0 مازندران را مغلوب کرد. با این نتیجه مازندران در رده پنجم رقابت‌ها قرار گرفت.

تهران 6 بر 4 اصفهان را شکست داد و به فینال راه یافت و خراسان رضوی 3 بر 2 بر کرمانشاه غلبه کرد. با این نتیجه کرمانشاه مقام چهارم را کسب کرد.

خراسان رضوی 6 بر 2 بر اصفهان غلبه کرد و حریف تیم تهران در فینال رقابت‌ها شد. اصفهان نیز در جایگاه سوم قرار گرفت.

در مسابقه فینال در دیداری نزدیک تهران با نتیجه 4 بر 3 خراسان رضوی را از پیش رو برداشت و عنوان قهرمانی مسابقات را از آن خود کرد. خراسان رضوی نیز در جایگاه دوم قرار گرفت.

نهمین دوره رقابت‌های قهرمانی کشور کانوپولوی بانوان با برگزاری مراسم توزیع lمدال و اهداء جوایز بعدازظهر امروز 11 مردادماه به پایان رسید.

انتهاي پيام/