کفشگری: هدف ما بدست آوردن یکی از جام‌ها است
مهرداد کفشگری بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس تهران در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بدون شک شرایط بدنی‌ام بسیار خوب است و تمرینات را مرتب پیگیری می‌کنم و امیدوارم بتوانم در تیم پرسپولیس برای کسب جام تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنم.

وی در ادامه افزود: اکنون 70-80 آمادگی لازم را دارم و بطور قطع تا شروع مسابقات این آمادگی کامل خواهد شد.

کفشگری در مورد وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس تهران هم تصریح کرد: خدا را شکر شرایط تیم خوب است و با توجه به اردوی که برای ما پیش‌بینی شده بود تیم پرسپولیس به آمادگی نسبی رسیده است و بطور حتم تا قبل از شروع اولین مسابقه به آمادگی خواهد رسید.

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به هدف پرسپولیس از حضور در جام‌های برتر، حذفی و آسیا اشاره و تاکید کرد: هواداران این را بدانند همه تلاش‌ها رسیدن به یکی از سه جام است و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنم و این امید را می‌دهم که برای موفقیت در هر سه جام تلاش می‌کنیم و دوست داریم امسال با جام برگشته و هواداران را خوشحال کنیم و تمامی هدف ما نیز همین است.

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در مورد بازی نخست با نفت تهران هم عنوان کرد: نفت تیم خوبی است که از کادر فنی جوان و فکور و تیم مستعد و با انگیزه‌ای بهره می‌برد برای ما بسیار مهم است که در بازی نخست با روحیه بازی کرده و امتیاز را بدست آوردیم و بطور قطع تمامی تلاش خود را معطوف این بازی می‌کنیم زیرا نتیجه بازی اول می‌تواند در تقویت روحیه ما موثر واقع شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم که در هفته اول لیگ برتر با حمایت هواداران بتوانیم موفقیت لازمه را به لحاظ کسب نتایج بدست آوریم.

انتهای‌پیام/