تازه‌های نشر؛
پای مفاخر علمی و پزشکی به قلم "صحرایی" باز می‌شود
اکبر صحرایی، نویسنده در گفتگو با حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران با اشاره به آغاز نگارش کتاب زندگینامه "عبدالعزیز خضری" به سفارش حوزه نهاد رهبری در دانشگاه پزشکی، افزود: اخیرا زندگینامه یکی از مفاخ علمی و پزشکی کشورمان به نام "عبدالعزیز خضری" بر روی میز کاری من قرار گرفته است.

این نویسنده ادامه داد: کتاب زندگینامه "عبدالعزیز خضری" زندگی این نویسنده 85 ساله را از زمان حکومت رضاخان تا به امروز روی کاغذ آورده تا مردم کشورمان بیش از پیش با بهره‌گیری از قلم نویسندگان با زندگینامه مفاخر علمی و پزشکی کشورشان آشنا شوند.
 
صحرایی اظهار داشت: کتاب زندگینامه عبدالعزیز خضری تا پایان امسال با هدف گذر از مراحل چاپ و نشر به حوزه نهاد رهبری در دانشگاه پزشکی تحویل داده می‌شود.
 
گفتنی است؛ که ازکتاب‌های دیگر اکبر صحرایی که پیشتر منتشر شده و این روزها در راه رسیدن به ایستگاه هفتم خود است می‌توان به کتاب" دارودسته دار علی" اشاره کرد.
 
انتهای پیام/