زاهدان //
آمادگی برای ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی در شهرستان چابهار

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، مهدی سرحدی در جلسه برنامه‌ریزی اجرای برق 10 مگاواتی انرژی خورشیدی در چابهار، گفت: شهرستان چابهار برای اجرای نیروگاه برق با انرژی خورشیدی با توجه به موقعیت خاص منطقه آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه با همکاری وزارت نیرو و بانک صنعت و معدن، نیروگاه برق 10 مگاواتی در استان ایجاد می‌شود، ادامه داد: در جلسه‌ای که با حضور استاندار سیستان وبلوچستان در زاهدان برگزار شد، وی بر همکاری ادارات ذیربط تاکید کرد.

سرحدی خاطر نشان کرد: از پست‌های برق میرجاوه، جاده زابل و پست‌های نزدیک زاهدان بازدیدهای میدانی انجام گرفت و چابهار نیز به عنوان یکی از مکان‌های مورد پیشنهاد برای اجرای این پروژه است که به دلیل آب و هوای مناسب می‌تواند یکی از گزینه‌های اصلی ما برای احداث نیروگاه خورشیدی باشد.

انتهای پیام/ز