تبریز/
افزایش ارزش غذایی در سایه برداشت علوفه ها به حالت سبز

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی باقی نخواهد ماند.

وی با توصیه ای به زارعان تصریح کرد: ارزش غذایی علوفه های سیلو شده در تمام مدّت مصرف به طور یکنواخت، حفظ شده و تغییرات آب و هوایی مانند گرما و سرما روی آنها اثر ندارد.

عبداللّهی ادامه داد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: برداشت زودهنگام محصولات علوفه ای برای سیلو کردن موجب صرفه جویی در مصرف آب و آبیاری می شود.

وی سیلو کردن علوفه سبز را در شیرواری تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: با سیلو کردن علوفه سبز، آب کافی و سالم که در گیاه وجود دارد به مصرف دام می رسد که در شیرواری اثر بسیار خوبی دارد.

عبداللّهی تاکید کرد: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تَری تولید کنند./س