سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: با اجرای طرح آموزش کمک های اولیه به پرسنل قطار، قطارهای کشور تبدیل به پایگاه امدادی سیار می شوند.

به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، حسین درخشان ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس این طرح، پرسنلی که همه روزه در قطارها در حال رفت و آمد هستند، آموزش های امدادی و کمک های اولیه را می بینند تا بدانند در برخورد با حوادث چگونه عمل کنند و نحوه امداد رسانی به مصدومین احتمالی را یاد خواهند گرفت.
وی اشاره به حادثه اخیر قطار نیشابور گفت: طی جلسه ای که در کمیسیون عمران مجلس با حضور مدیر عامل شرکت رجا و پلیس امنیت قطار درخصوص این حادثه داشتیم؛ این موضوع از طرف سازمان امداد و نجات مطرح شد.
وی همچنین افزود: این طرح مبنی براین است که قطارها را به عنوان یک پایگاه امدادی برشماریم بدین ترتیب که پرسنلی که همه روزه در قطارها درحال رفت و آمد هستند، آموزش های امدادی و کمک های اولیه را ببینند تا بدانند در برخورد با حوادث چگونه عمل کنند و نحوه امداد رسانی مصدومین احتمالی را یاد بگیرند.
درخشان ضرورت اجرای این طرح را این گونه تشریح کرد: حوادثی که برای قطارها رخ می دهد، عموما خارج از شهر هستند و زمانی مابین 5 الی 15 دقیقه و گاهی بسیار بیشتر طول می کشد تا نیروهای امدادی اورژانس به محل حادثه برسند. لذا اگر این افراد آموزش خاص کمک های اولیه و برخورد با مصدومین را دیده باشند در همان لحظات اولیه تا رسیدن نیروهای امدادی می توانند اقدامات اولیه را انجام دهند.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور افزود: البته تجهیزاتی مانند کیف های کمک های اولیه و همچنین وسایل ارتباطی با نیروهای امدادی و غیره در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
وی در پایان از مطرح شدن بحث آموزش های تخصصی تر به پرسنل قطار گفت: اجرای این طرح منوط به موافقت مسئولین می باشد اما اصول اولیه یعنی همان کمک های اولیه مانند برخورد با مصدومین در وضعیت شکستگی، مسمومیت، خونریزی و غیره اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/