غذایی خوشمزه از مرغ سرشار از باکتری‌های کشنده
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان هشدار می‌دهند،‌ استفاده از جگر مرغ می‌تواند یک عامل بسیار خطرناک برای سلامت بدن باشد.

 گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهش‌ها مصرف جگر مرغ که اغلب به عنوان یک غذای بسیار شیک در دستور منوی سرآشپزها قرار دارد، می تواند باعث گسترش انواع مسمویت‌های غذایی در افراد گردد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات آزمایشگاهی در جگر مرغ باکتری کمیپلو باکتری وجود دارد که می‌تواند باعث مسمویت،‌ بیماری، تب، فلج و حتی مرگ در افراد گردد.

در حال حاضر تنها در کشور انگلستان به طور میانگین حدود 60 هزار مورد ابتلا به مسمومیت کمپیلو باکتر در هر سال ثبت بیمارستانی می‌شود که آمار رسمی براساس  برآوردها بسیار بیشتر از این میزان است.

کارشناسان در نظر دارند در آینده پخت و سرو این بخش از مرغ را در غذاهای رستوران‌ها در کشور انگلستان در گام اول ممنوع نمایند
.
کارشناسان علاوه بر عدم مصرف جگر مرغ، شستشوی دقیق و مناسب دستها با آب و صابون را به کارکنان رستوران‌ها برای جلوگیری از انتشار بیماری توصیه می‌کنند.



انتهای پیام/