فعالیت 270 پایگاه بحران در استان های کشور
به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در دیدار با معاون دبیر کل و مدیر برنامه عمران سازمان ملل متحد در منطقه آسیا و اقیانوسیه اظهار داشت: حوادث طبیعی می تواند زبان مشترک و نقطه اتصال همه ملت دنیا با هم باشد. وی در خصوص این که امروزه می‌توان با انتقال دانش همکاری‌های مشترک در زمینه کاهش بلای طبیعی ایجاد کنیم افزود: سازمان مدیریت بحران کشور به دنبال سازمان بین المللی در راستای کاهش خطر پذیری  تلاش می‌کنم و همچنین طبیعی است که هرچه قدر تجربه صورت گیرد تلفات جانی کمتر می‌شود.

نجار با اشاره به  این که ایران یک کشور پرخطر در زمینه بلایای طبیعی است بیان داشت: سالانه کشور ایران با 39بلایای طبیعی مواجه  است که تمام تلاش مدیریت بحران کاهش ریسک خطر پذیری است.

وی در ادامه افزود: اولین تجربه منحصر به قانون سازمان مدیریت بحران کشور شده گرچه این قانون جهت آزمایشی اجرا و به تصویب رسیده  است.

وی تصریح کرد: با تلاش صورت گرفته این قانون به صورت‌آزمایشی تا پایان امسال تمدید شده و در مجلس ابلاغ شده  است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص استقرار پایگاه بحران در شهرهایی که بالای 5هزار جمعیت دارند اذعان داشت: تاکنون 270 پایگاه جامع محور با سالن‌های ورزشی،اورژانس و اتاق بحران در استان های شهر کشور ایجاد  شده است.

نجار یکی از کارهای اساسی را در زمینه پیشگیری بحث نوسازی دانست و گفت: یک میلیون و پانصد هزار واحد مسکونی روستایی با تسهیلات بلاعوض باید مقاوم سازی آن‌ها انجام شود.

وی در خصوص دیگر اقدامات انجام شده در مدیریت بحران کشور اظهار داشت: تقویت راه‌اندازی لرزه نگاری در ایستگاه به 105ایستگاه افزایش یافته و در صدد هستیم که تا پایان برنامه به 400ایستگاه برسانیم.

اسماعیل نجار با اشاره به طوفانی که 12 خرداد ماه در تهران رخ داد بیان داشت: در این طوفان چند تن از شهروندان جان خود را از دست دادند  که در طول 60 سال گذشته در شهرتهران بی سابقه بوده است.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: 3درصد از کلیه اعتبارات کشور به پیشگیری و 2درصد برای مقابله با حوادث هزینه می‌شود.

انتهای پیام/