اسطوره فوتبال آرژانتین مدعی شد مقامات امنیتی مانع از ورود وی به استادیوم ماراکانا شدند.
به گزارش
خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، دیهگو مارادونا جام جهانی 2014 را هم با حاشیه آغاز کرد وی علاوه بر اینکه سخنانی علیه فیفا و سپ بلاتر مطرح کرده بود این بار مدعی ممانعت نیروهای امنیتی برزیل از ورود وی به ورزشگاه شد.
بر اساس این گزارش مارادونا در مصاحبه با روزنامه الپایس گفت: زمانی که قصد داشتم برای دیدن بازی تیمهای ملی آرژانتین و بوسنی وارد ورزشگاه ماراکا شوم نیروهای امنیتی به بهانه نداشتن کارت مخصوص جلوی من را گرفتند. هر قدر برای آنان توضیح دادم چه کسی هستم فایدهای نداشت و در نهایت مجبور شدم به هتل برگشته و مسابقه تیم ملی کشورم را از تلویزیون تماشا کنم!
مارادونا بار دیگر مسئولان فیفا را عامل ماجرا دانسته و مدعی شد مطمئن هستم دارودسته بلاتر مانع از ورود من به ورزشگاه شدند آنان از حضور من در ورزشگاه و میان مردم وحشت دارند.
انتهای پیام/