مارادونا: من را به ورزشگاه راه ندادند
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، دیه‌گو مارادونا جام جهانی 2014 را هم با حاشیه آغاز کرد وی علاوه بر اینکه سخنانی علیه فیفا و سپ بلاتر مطرح کرده بود این بار مدعی ممانعت نیروهای امنیتی برزیل از ورود وی به ورزشگاه شد.

بر اساس این گزارش مارادونا در مصاحبه با روزنامه ال‌پایس گفت: زمانی که قصد داشتم برای دیدن بازی تیمهای ملی آرژانتین و بوسنی وارد ورزشگاه ماراکا شوم نیروهای امنیتی به بهانه نداشتن کارت مخصوص جلوی من را گرفتند. هر قدر برای آنان توضیح دادم چه کسی هستم فایده‌ای نداشت و در نهایت مجبور شدم به هتل برگشته و مسابقه تیم ملی کشورم را از تلویزیون تماشا کنم!

مارادونا بار دیگر مسئولان فیفا را عامل ماجرا دانسته و مدعی شد مطمئن هستم دارودسته بلاتر مانع از ورود من به ورزشگاه شدند آنان از حضور من در ورزشگاه و میان مردم وحشت دارند.

انتهای پیام/