تبریز/
ارزش افزوده در محصول و ارزآوری عاملی برای توسعه واحدهای صنایع غذایی

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عدم تنوع در تولید، افزایش قیمت تمام شده صنایع غذایی به دلیل افزایش قیمت محصولات کشاورزی، فرسودگی دستگاهها، پایین آمدن کیفیت و فعالیت های زیرزمینی را از عمده مشکلات صنایع غذایی و عامل بازدارنده صادرات تولیدات صنایع تبدیلی است.

وی تصریح کرد: رونق بخشیدن به صنایع تبدیلی و تکمیلی مستلزم سرمایه گذاری در این صنعت بوده که رشد اقتصادی و توسعه همه جانبه بخش کشاورزی را نیز در پی خواهد داشت.

برنو ادامه داد: استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت غذایی نه تنها موجب حفظ بخش اعظم ضایعات می شود بلکه آنها را به مواد مفید و قابل مصرف برای صادرات تبدیل کند.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: عواملی نظیر نقدینگی، ارتباط با صنایع همراه و سرمایه گذاری، مشکلاتی را برای این بخش بوجود آورده است.

برنو تاکید کرد: اگر می خواهیم ارتباط مستقیمی بین صنایع کشاورزی تبدیلی و تکمیلی ایجاد کنیم باید نسبت به افزایش سرمایه گذاری در بخش صنایع کشاورزی اقدام و راهکارهایی برای تشویق و جذب سازی و رفع موانع قانونی، تسهیلات ویژه ای برای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مهیّا کنیم.
 
 
انتهای پیام/ش/ن