لیگ جهانی والیبال؛
افشاردوست: نیاز به سالن 20 هزارنفری داریم
   به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت فدراسیون والیبال، محمود افشاردوست افزود: متاسفانه ظرفیت سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی محدود است و فدراسیون شرمنده علاقمندان به این رشته ورزشی است.
وی درباره آماده سازی سالن 12 هزارنفری آزادی برای بازی های لیگ جهانی والیبال گفت: فدراسیون والیبال بر اساس استاندارهای فدراسیون بین المللی والیبال، آماده سازی سالن 12 هزارنفری آزادی تهران را از مدت ها قبل آغاز کرده است.
دبیرکل فدراسیون والیبال تصریح کرد: از مدت ها قبل مسئولیت های میزبانی از تیم های لیگ جهانی والیبال را مشخص و هر کمیته کارهای مورد نیاز این میزبانی را آغاز کردند و از روند انجام کارها نیز رضایت داریم.
وی در باره کمبود بلیت بازی ایران و برزیل و درخواست های مکرر از سوی علاقمندان گفت: ظرفیت سالن محدود است و ورزش والیبال هم علاقمندان زیادی دارد. در کوتاه مدت برای حل این مشکل نمی توان کاری کرد و امیدواریم در آینده سالنی ساخته شود که حداقل 20 هزار تماشاگر ظرفیت داشته باشد تا شاید بتوانیم جوابگوی مردم باشیم.
تیم ملی والیبال ایران روزهای جمعه و یکشنبه 23 و 25 خردادماه در چارچوب هفته چهارم لیگ جهانی والیبال میزبان تیم ملی برزیل در سالن 12 هزارنفری آزادی تهران خواهد بود./ انتهای پیام