رییس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی:
نظارت بر روی تعرفه‌های اعلام شده، ادامه دارد
دکتر ایرج خسرونیا رییس دادگاه بدوی سازمان نظام پزشکی استان تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: جامعه پزشکی موظف به رعایت تعرفه‌های اعلام شده از سوی مراجع قانونی حتی به قیمت متضرر شدن هستند.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای از پزشکان از اوایل سال جاری اقدام به افزایش تعرفه نمودند،تصریح کرد: میزان افزایش ویزیت حدود 5 هزار تومان بوده اما برخی از پزشکان تا 35 هزار تومان نیز افزایش تعرفه دادند که بسیار بالاتر از تعرفه دولتی است.

وی با تاکید بر اینکه با پزشکان متخلف به طور جدی برخورد می شود اذعان داشت:عدم رعایت تعرفه‌های اعلامی، باعث بروز مشکلات برای سازمان نظام پزشکی و عدم اعتماد مردم به این سازمان می‌شود لذا پزشکان باید برای حفظ شان و منزلت جامعه پزشکی تعرفه های اعلام شده را طبق موازین قانونی رعایت کنند.

به گفته خسرونیا روزانه به حدود 4 پرونده تخلف تعرفه در دادگاه بدوی رسیدگی می‌شود.


انتهای پیام/