ساخت سری دوم "قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب"
"مجید محمدی" کارگردان انیمیشن "قصه‌های خوب، برای بچه‌های خوب" در گفتگو با خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران، گفت: قصه‌ی این انیمیشن از داستان‌های "قصه‌های خوب، برای بچه‌های خوب" "آذر یزدی" انتخاب شده و با یک بازنویسی خوب توسط محمد جلائیان برومند محتوای اصلی این انیمیشن با حفظ محتوای اصلی کتاب شکل گرفت.

وی ادامه داد: در این انیمیشن از کاراکتر زنده‌یاد "مهدی آذر یزدی" با مدل‌سازی به عنوان قصه‌گو استفاده کردیم که در طول داستان با کاراکترها تعامل و دیالوگ دارد و به روند کلی قصه کمک می‌کند.

"محمدی" دلایل موفقیت این انیمیشن در جشنواره اتحاد را اینگونه بیان کرد: این انیمیشن با برخورداری از کیفیت بالا نسبت به کارهای بلند تولیدات ایرانی کار قابل توجهی بود و به انضمام اینکه در میان آثار حاضر در جشنواره اتحاد این انیمیشن از فیلم‌نامه و داستانی روان و انتقال پیام مؤثر برخوردار بود.

"محمدی" تصریح کرد: این انیمیشن از دو فضای رئال و فانتزی تشکیل شده و د رفضای رئال کاراکتر "آذر یزدی" قصه را شروع می‌کند و مواقع حساس وارد فضای فانتزی قصه‌ها شده و آن را پیش می‌برد.

وی اظهار داشت: این انیمیشن بارها از شبکه‌های مختلف سیما پخش شده و مورد استقبال مخاطب قرار گرفته و به دلیل استقبال خوب قرار است با تهیه‌کنندگی مرکز صبا 52 قسمت دیگر این مجموعه ساخته شود.

این کارگردان ادامه داد: هم‌اکنون گروه در حال انجام تولید این انیمیشن هستند و امیدواریم سری دوم این مجموعه هم مورد استقبال مخاطبان قرار بگیرد.

گفتنی است: انیمیشن"قصه‌های خوب، برای بچه‌های خوب" در 26 قسمت 15 دقیقه‌ای در مرکز پویانمایی صبا تولید شده است.

انتهای پیام/