مصرف کم آجیل باعث بهبود بیماری‌ها می‌شود!
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ آجیل و مغز‌ دانه‌های آن از جمله پسته، گردو، بادام، فندوق، سبب کاهش وزن و سلامت برای افراد می‌شود.

گفتنی است، در آجیل‌ها انواع مواد مغذی برای بدن از جمله پتاسیم، منیزیم، چربی‌های غیر اشباع ، اسید چرب غیر اشباع،‌ کلسترول مفید برای بدن وجود دارد که سبب پایین آوردن فشار خون کنترل وزن و نیز جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در افراد می‌شود.

پزشکان توصیه می‌کنند که افراد چنانچه شرایط لازم برای خوردن آجیل به میزان متناسب و معقول را دارند، می‌توانند آن را جایگزین کربوهیدرات‌ها نمایند و سلامتی بیشتری کسب کنند.

پزشکان توصیه می‌کنند تا افراد در خوردن آجیل ابدا زیاده روی نکنند و همینطور مراقبت از بهداشت دهان و دندان را فراموش نکنند.

انتهای پیام/