مصرف کم آجیل البته با توجه به صلاحدید پزشک و عدم وجود حساسیت به آن میتواند باعث جلوگیری و بهبود بسیاری از بیماریها شود و خوردن متعادل آن به افراد البته با در نظر گرفتن شرایط جسمانی آنها توصیه میشود.

گفتنی است، در آجیلها انواع مواد مغذی برای بدن از جمله پتاسیم، منیزیم، چربیهای غیر اشباع ، اسید چرب غیر اشباع، کلسترول مفید برای بدن وجود دارد که سبب پایین آوردن فشار خون کنترل وزن و نیز جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی در افراد میشود.
پزشکان توصیه میکنند که افراد چنانچه شرایط لازم برای خوردن آجیل به میزان متناسب و معقول را دارند، میتوانند آن را جایگزین کربوهیدراتها نمایند و سلامتی بیشتری کسب کنند.
پزشکان توصیه میکنند تا افراد در خوردن آجیل ابدا زیاده روی نکنند و همینطور مراقبت از بهداشت دهان و دندان را فراموش نکنند.
انتهای پیام/