صدور کارت سلامت پرسنل اولین بار در منطقه یک
نرگس هادیزاده مقدم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  گفت: با صدور کارت سلامت پزشک می‌تواند سوابق بیمار را ببیند.

وی خاطر نشان کرد: اولین منطقه که این طرح در آن اجرا شده به صورت پایلوت در منطقه یک است. آغاز فاز دوم معاینات سلامت پرسنل منطقه یک از روز شنبه آغاز می‌شود وی بیان کرد: در فاز اول آزمایشات پرسنل منطقه انجام گرفته است.

رییس اداره hse منطقه یک تصریح کرد: براساس معاینات و آزمایشات پزشک با توجه به سن و نوع جنسیت نوع بیماری تشخیص داده می‌شود و ارجاع تخصصی داده می‌شود به پزشک که بر اساس معاینات از مشکلات پرسنل چکاپ صورت می‌گیرد که فاز دوم تا انتهای شهریور ماه به پایان می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: بعد از انجام تمام این اندازه گیریها تجزیه و تحلیل صورت می‌گیرد که کدام حوزه‌ها بیشترین مشکلات را برای پرسنل دارند که تغییراتی در کار و محیط کار آنها انجام شود.

انتهای پیام /