سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت"رایگان درمان شوید" مطرح کرده بودند، توسط "متخصص قلب و عروق" پاسخ داده شده است.

شما هم می توانید با مراجعه به
کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود پاسخ را از پزشکان مطرح در آن بخش دريافت كنيد.
اما پاسخ سوالات برخي از کاربران درخصوص "واریس" كه توسط دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق داده شده است، به شرح ذیل مي باشد:
***مریم:
درمان قطعی واریس پا چیست؟
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: درمان قطعی واریس پا RF از داخل رگ های پا است.
***نازی:
با سلام پدر من 50 سال سن دارد پشت پاهاش و زیر زانوهایش پر از رگه های آبی رنگه، وزنش هم زیاد نیست ولی شغلش طوریه که بیشتر باید سرپا باشد، بیشتر اوقات هم پاهایش درد میکند آیا اینها علائم واریسه و آیا خطری هم دارد، برای درمان باید چه کارکند.
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: علائمی که در این فرد ذکر شده است دقیقا علائم بروز واریس پا است یعنی دریچه های عروق خراب شده اند اگر رگ های آبی ریز باشند و به صورت شبکهای باشد با دستگاه RF می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد اما اگر کمی شدید است در ابتدا جوراب واریس بپوشد و اگر بسیار زیاد بود با امواج رادیویی وارد رگها می شویم و دریچه ها را ترمیم می کنیم.
***Salah:
نشانه های بیماری واریس پا چیست؟
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: واریس پا براثر ایستادنهای طولانی به وجود می آید یعنی عضلات منقبض نمیشوند و خون در پاها جمع میشود بنابراین رگ های آبی رنگ از روی پوست نمایان است که در موارد کمی شدید همراه با درد هم است.
***علی:
با سلام 1-راه های پیشگیری از واریس چیست؟ 2-شخصی که در حال مبتلا شدن به واریس است چه اقدامی نماید تا بیماریش حادتر نشود؟ 3-جهت کاهش درد های واریس چه داروهایی مجاز می باشد؟
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: توصیه می شود افراد حتی زمانیکه واریس ندارند و دارای مشاغلی هستند که به اجبار باید ساعات طولانی سرپا بایستند از جوراب مخصوص واریس استفاده کنند و سعی کنند در حالیکه ایستادهاند از حالت سکون خارج شوند و هر دو ساعت یکبار بنشینند و پاهای خود را بالاتر از بدن قرار دهند.، پوشیدن جوراب واریس را فراموش نکند و از ایستادن های طولانی اجتناب کند و اگر در مراحل اولیه است با مراجعه به پزشک به وسیله امواج رادیویی درمان شود، هیچ داروی مسکنی منع مصرف ندارد.
***سارا:
چـرا واریـس مـی گـیـریـم؟ لطفا توضیح دهید
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: بر اثر ایستادن های طولانی و بدون حرکت است که احتمال ابتلا به واریس افزایش می یابد.
***نازنین:
با سلام آیا با زالو انداختن واریس برطرف میشه.چطور میشود جلوگیری کرد مرسی
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: خیر برطرف نمیشود برای جلوگیری هم پوشیدن جوراب مخصوص واریس توصیه میشود و البته اجتناب از ایستادنهای طولانی و بدون حرکت هم بسیار موثر است.
***سلیمان:
سلام کمی از رگهای پایم بیرون آمده چگونه معالجه کنم؟
پاسخ از: دکترمجتبی شیرالی، متخصص قلب و عروق: در ابتدا از جوراب مخصوص واریس استفاده کنید و اگر تشدید شد به پزشک مراجعه کنید تا با روش های جدید مثل rf مرکز را بسوزاند.
انتهای پیام/