قناعتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛
برای ساخت بدنه آهنی اتوبوس حادثه آزادگان از سازه‌های ساختمانی استفاده شده/شرکت مونتاژ کننده این اتوبوس در سمنان مقصر اول حادثه است
ابوالفضل قناعتی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: براساس گزارشات داده شده علت حادثه آزادگان مشکل کالبدی و بدنه اتوبوس بوده که درواقع به شرکت مونتاژکننده این اتوبوس که در سمنان قرار دارد برمی‌گردد.  
 
 وی در ادامه اظهار داشت: درواقع علت اصلی مرگ هموطنانمان در این حادثه نیز به دلیل شیشه‌ها و اتاقک آهنی این اتوبوس بوده که این موارد در شرکت مونتاژکننده آن انجام شده است.  
 
قناعتی افزود: همچنین براساس گزارش‌های ارائه شده برای ساخت اتاقک آهنی این اتوبوس نیز به جای استفاده از آهن‌های مربوط به این کار از سازه‌های ساختمانی استفاده شده که این نیز به شرکت مونتاژکننده این اتوبوس برمی گردد.  
 
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: البته شرکت اسکانیا در سایر خودروهای ساخت این کشور نیز نظیر تریلی اسکانیا همواره دارای نقص فنی بوده که باید پاسخگو باشد و در خصوص اتوبوس‌های شهری نیز ما در حال حاضر بیش از ۶ هزار اتوبوس فرسوده در تهران داریم و هر سال نیز هزار دستگاه از رده خارج می‌شوند که برای نوسازی و جایگزینی آن‌ها نیاز به کمک دولت داریم. 

انتهای پیام/