مدیر کل درمان و توانبخشی بنیاد شهید خبرداد
خدمات رایگان برای ایثارگران دارای بیمه طلایی
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران  از بنیاد شهید و امور ایثارگران، ایرج عربی، مدیر کل درمان و توانبخشی بنیاد شهید گفت: از آنجا که قرارداد بیمه طلایی ایثارگران با شرکت بیمه ایران بسته شده، جانبازان و ایثارگرانی که بیمه طلایی به آنها تعلق گرفته، می‌توانند با مراجعه به مراکز درمانی اعم از درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها، مراکز تصویربرداری و رادیولوژی و مراکز فیزیوتراپی که با بیمه ایران طرف قرار داد هستند، بطور رایگان از خدمات درمانی بهره‌مند شوند.

وی درمورد سایر مراکز درمانی افزود: اگر صاحبان بیمه طلایی بخواهند از مراکزی که با بیمه ایران طرف قرارداد نیستند، خدمات بگیرند، دو راهکار برای آنها درنظر گرفته شده است.

به گفته عربی، نخست اینکه هزینه درمان را پرداخته و سپس این مبلغ را از بیمه دریافت کنند و یا پیش از درمان، پیش فاکتور هزینه‌های درمانی را به اداره بیمه ارائه کرده تا چک مبلغ مورد نظر در وجه مرکز درمانی صادر شود.

مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد واجدان شرایط خدمات بیمه طلایی گفت: اکنون بیمه طلایی به فرزندان شهید، جانبازان بی‌شغل و افراد تحت تکفلشان، جانبازن بالای 70 درصد و والدین و همسران شهدا بدون درنظر گرفتن شرایط شغلی تعلق می‌گیرد اما درصدد هستیم تا در آینده تمامی جامعه هدف از امکانات بیمه طلایی برخوردار شوند.

عربی همچنین در رابطه با واگذاری کامل خدمات درمانی ایثارگران به بنیاد شهید خاطرنشان کرد: مطابق با بند ج از تبصره 16 قانون بودجه 93، مسئولیت کلیه خدمات درمانی جامعه ایثارگری به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شده که البته این امر مشروط به کسر هزینه‌های درمانی از سرفصل سایر ادارات و واریز به حساب بنیاد شده است.

وی ادامه داد: چندی قبل معاون اول رئیس جمهور طی نامه‌ای به کلیه ادارات و سازمان‌ها ابلاغ کرد که اکنون هزینه درمان جانبازان و ایثارگران شاغل خود را متقبل شوند تا زمانیکه ساز وکار ارائه خدمات کامل در بنیاد شهید مهیا شود.

مدیرکل درمان و توانبخشی بنیاد افزود: درصدد فراهم کردن ظرفیت‌ها و امکانات لازم برای محقق شدن این بند از قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران هستیم و پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو ماه آینده این اتفاق در بنیاد شهید و امور ایثارگران محقق شود.

انتهای پیام/