شیراز/
ضرورت ایجاد پست قرنطینه درختان در مناطقی از فارس

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: ورود آفات و بیماری درختان از استانهای همجوار به فارس موجب شده علاوه بر خسارت به باغداران دولت نیز متضرر شود.

بهجو ادامه داد: افزایش هزینه و مصرف سموم شیمیایی- از بین رفتن درختان و کاهش میوه از جمله خساراتی است که به کشور وارد می شود.

وی بیان کرد: شهرستان جهرم با دارا بودن بیش از 35 هزار هکتار باغات مرکبات در سطح استانی و کشور و نیز اشتغال 65 درصد از جمعیت شهرستان به حرفه کشاورزی یکی از قطب های مهم باغبانی محسوب می شود که به دلیل واقع شدن در مسیر جاده شیراز – هرمزگان و واردات چوب های آلوده به شهرستان برای تولید زغال و پراکندگی کارگاه های تولید زغال مشکلاتی را در باغات این شهرستان به وجود آورده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم افزود: با توجه به اهمیت موضوع، ضرورت حفاظت و مراقبت باغات از آفات نباتی کاملاً مشهود بوده و با توجه به کارشناسایی های به عمل آمده، خواستار اختصاص مجوز احداث پست قرنطینه ای به شهرستان جهرم شدند تا از انتقال اندام های گیاهی آلوده و مشکل ساز شدن باغات جلوگیری به عمل آید./

انتهای پیام/س