وزیر آموزش و پرورش:
تغییر در کتاب‌های درسی پایه چهارم و هشتم/ تمدید بیمه طلایی فرهنگیان
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران گفت: احکامی را ما از طریق دولت پیشنهاد دادیم و مجلس همه را آن تصویب نموده بسیاری از این احکام در راستای اقتصاد آموزش و پرورش است مثلا اینکه ما در آموزش و پرورش تسهیلاتی را قائل شویم که بخش خصوصی حضور پیدا کند و یا صندلی های خالی مدارس غیر دولتی را تا جایی که نیاز داریم خریداری کرده و دانش آموزان را به آن مدارس بفرستیم همه اینها مصداق‌هایی از آموزش و پرورش و حاصل تلاش‌های همکاران در مدت 7 الی 8 ماه است و امیدواریم در سال تحصیلی 93-94 شاهد انجام آن باشیم.
 
وی در ادامه تصریح کرد: بسیاری از کتاب‌های تحصیلی سال 93-94 از چاپ خارج شده و با برنامه ریزی که صورت گرفته مشکلی در توزیع کتاب های درسی سال تحصیلی 93-94 نخواهیم داشت البته کتاب‌های پایه چهارم تغییر کمتری یافته اما در پایه هشتم تغییرات کتاب‌های درسی اساسی تر است و همکاران ما در سازمان پژوهش و دفتر توزیع و تولید کتاب های درسی این آمادگی را دارند که کتابها را به موقع در اختیار دانش آموزان قرار دارند.
 
وزیر آموزش و پرورش در مورد مشکل ویرایش کتاب های نیز اظهار داشت: در جلسه ای که با فرهنگستان داشته ایم بنابر آن شد دستورالعمل ویرایش فرهنگستان را اجرا کنیم و امیدواریم که مشکلات ویرایشی خیلی کمتر از سال گذشته شود.
 
فانی همچنین در خصوص بیمه طلایی فرهنگیان گفت: در اسفند ماه جلسه ای با مسئولین بیمه ایران داشته‌ایم و تفاهم نامه ای را امضا کردیم. با توجه به اینکه کارت اعتباری برای معلمین می‌بایست صادر شود بیمه طلایی قبلی را تا اواخر اردیبهشت ماه تمدید کرده‌ایم تا ضمن اینکه کارت اعتباری صادر می‌شود وقفه‌ای نیز در کار ایجاد نشود.
 
فانی در ادامه درباره مطالبات و حق بیمه معلمان گفت: مذاکراتی با سازمان مدیریت در حال انجام است و امیدواریم که با فراهم شدن اعتبار مطالبات فرهنگیان پرداخت شود.
 
وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری آزمون پیش دبستانی نیز خاطرنشان کرد: هماهنگی نهایی با معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری باید انجام شود که در این هفته جلسه آن را خواهیم گذاشت و پس از بررسی اطلاع  رسانی خواهیم کرد.

انتهای پیام/