همراه با بهشت دانایی در ضیافت کلام؛
راه اندازی جریان‌های نویسندگی نیازمند زیر ساخت است
علی داوودی شاعر، منتقد ادبی، گرافیست و طراح درگفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه کاری برای عرضه در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ندارد افزود: "نمایشگاه بین المللی کتاب تهران" بزرگترین اتفاق فرهنگی کشور بوده و در این زمان که کتاب به طور کلی در حال حذف از زندگی است، اتفاق خوبی به حساب می‌آید.

وی افزود: امروزه در بحث استقبال از ایده‌های نویسندگی دچار مشکل شده‌ایم زیرا در بدو راه اندازی یک جریان درحوزه نویسندگی باید زیرساخت‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آن را ایجاد کرد.

به گفته داوودی، نوشتن کتاب پس از ایجاد زیرساخت‌های شکل گیری یک جریان نویسندگی درمرحله دوم قرارمی‌گیرد.

این گرافیست خاطر نشان کرد: درباره غیر تخصصی شدن بحث گرافیک تا به امروز درقالب ( آثار بدون متن) کارهای زیادی انجام شده و این امر کار خوبی به حساب می آید.

انتهای پیام/